جیلی های وارداتی کرمان موتور به ایران رسیدند.
پایگاه خبری نیم کلاچ به نقل از اسب بخار، به تازگی تصاویری به دستمان رسیده است که نشان می دهد جیلی های وارداتی کرمان موتور به ایران رسیده و حتی پلاک نیز دریافت کرده اند. کرمانی ها از دیرباز با جیلی همکاری داشته و از نمونه های آن می توان به GC6 و همین بک X3 اشاره کرد. حالا گویا این شرکت به سراغ سه مدل جیلی مونجارو، گلکسی L6 و گلکسی L7 رفته که درواقع از این سه خودرو، یکی سدان و دو تای آن ها کراس اوور بوده و جزو جدید ترین محصولات جیلی به حساب می آیند. در ادامه به ارائه توضیحاتی مختصر در خصوص هر یک از مدل ها خواهیم پرداخت.
جیلی گلکسی L6
جیلی گلکسی L6 به عنوان دومین محصول از سری گلکسی جیلی و یک خودروی پلاگین هیبریدی محسوب می شود. جیلی در سری گلکسی خود از طراحی به نسبت اسپرتی بهره می گیرد که در جای جای آن از ترندها و المان های روز استفاده شده است. در نمای جلو گلکسی L6، چراغ های به هم پیوسته را شاهد هستیم که تا حدودی ما را یاد KMC J7 نیز می اندازند. نکته ای که در این نما به چشم می آید، شباهت گلکسی L6 به خودروهای الکتریکی است، حال آن که، L6 یک خودروی هیبریدی محسوب می شود.
نمای کناری به دستگیره های مخفی شونده در کنار شیب سقف، که نمای کوپهای به خودرو داده، از جذابیت لازم بهره مند است، در نمای عقب نیز چراغ های به هم پیوسته ای را شاهد هستیم که هم در شکل فیزیکی و هم در بخش گرافیک داخلی تا حدودی ما را به یاد محصولات آئودی می اندازند. شایان ذکر است که برخی از تریم های این خودرو به سقف و بدنه دو رنگ نیز مجهز هستند که در آن ها سقف و ستون ها به رنگ مشکی کار شده است.
گلکسی L6 در بخش فنی به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ به همراه موتور برقی مجهز است. این مجموعه قادر به تولید بیشینه قدرت ۳۸۴ اسب بخار قدرت و ۵۳۵ نیوتن متر گشتاور است و جعبه دنده آن هم از نوع سه سرعته DHT برگزیده شده است. شتاب صفر تا صد این خودرو ۶.۳ ثانیه و حداکثر سرعت آن هم ۲۴۷ کیلومتر بر ساعت اعلام شد.
این خودرو بسته به نوع باتری های به کار رفته، در حالت تمام برقی قابلیت پیمایش ۶۰ یا ۱۲۵ کیلومتر را دارد و برد ترکیبی آن ۱۳۷۰ کیلومتر اعلام شده است.
گلکسی L7
از نظر ظاهری، گلکسی L7 براساس زبان طراحی گلکسی لایت جیلی است و یکی از مدرن ترین کراس اوور های این کمپانی محسوب می شود. نمای جلو دارای یک جلوپنجره بسته همراه با چراغ های جلوی باریک از نوع به هم پیوسته است و در بخش عقب خودرو، یک اسپویلر سقفی و چراغ های عقب به هم پیوسته با گرافیکی جذاب را می بینیم.
به گفته جیلی، یکی از ویژگیهای برجسته خودروی L7، قابلیت Navigation On Highway Assist است که میتواند تغییر مسیر و سبقت خودکار در حالت سرعت بالا و همچنین ناوبری رمپ خودران را انجام دهد. به طور دقیقتر، سیستم کمکی رانندگی پیشرفته این خودرو توسط رادار امواج میلیمتری با برد فوقالعاده، چهار رادار امواج میلیمتری برد بلند، ۱۲ رادار اولتراسونیک، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی از جلو پشتیبانی می شود.
در بخش فنی برای این کراس اوور جذاب جیلی از ترکیب یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ به همراه یک پیشرانه برقی استفاده شده است. مجموع قدرت ترکیبی این خودرو ۳۸۵ اسب بخار و گشتاور ترکیبی آن ۵۳۵ نیوتن متر اعلام شده است. گیربکس ۳ سرعته DHT و شتاب صفر تا صد ۶.۹ ثانیه ای از دیگر مشخصات جیلی گلکسی L7 به شمار می آیند. برد الکتریکی این خودرو، بسته به نوع باتری ها، ۵۵ و ۱۱۵ کیلومتر و برد ترکیبی آن هم ۱۳۱۰ و ۱۳۷۰ کیلومتر است.
جیلی مونجارو
جیلی مونجارو را می توان یک کراس اوور سایز متوسط و بسیار خوش ساخت از برند جیلی قلمداد کرد که اتفاقا همین خودرو برای بازار کره جنوبی با یک ری برند و فیس لیفت، تحت عنوان رنو کولئوس جدید عرضه می شود. این خودرو از طراحی پخته و به نسبت مدرنی بهره مند است و بر مبنای پلتفرم CMA کمپانی طراحی شده که یک پلتفرم مدرن و البته منعطف است. در این خودرو ال ای دی های ماتریسی و جدید جیلی را در کاسه چراخ می بینیم که به عنوان چراغ های روز در دو خط طراحی شده اند.
این خودرو دارای نوربالای خودکار، سنسور نور و سیستم خوش آمدگویی است و طراحی چراغ ها زیبایی خاصی را به ظاهر جیلی مونجارو داده است.
در نمای عقب خودرو هم همان سبک طراحی را در چراغ داریم که ۱۷۶ ال ای دی نورپردازی سیستم چراغ های عقب را انجام می دهند. این چراغ ها با یک نوار ال ای دی به هم متصل شده اند و در میان چراغ نواری کرومی را هم می بینیم که به صورت کشیده دو چراغ را به هم وصل می کند.
جیلی مونجارو به پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ ولوو موسوم به Drive-E مجهز است. این پیشرانه که با فناوری پاشش مستقیم سوخت عمل می کند، توان تولید حداکثر قدرت ۲۱۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۵۰ نیوتن متر را دارد. قدرت پیشرانه از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه و یا جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک آیسین به چرخ ها منتقل و باعث می شود شتاب گیری در ۷.۷ ثانیه انجام شود.